Mantelzorg Teylingen

Bij Mantelzorg Samen draait alles om liefdevolle zorg die echt verschil maakt. In de wereld van vandaag is de vraag naar kwalitatieve thuiszorg groter dan ooit. Mantelzorg Samen begrijpt dit als geen ander met een breed scala aan diensten.

Wij passen ons aan op uw tijd en levensstijl. Waar en wanneer het nodig is, daar zijn wij. Onze jarenlange ervaring en toewijding is uw stabiele factor in de dynamische wereld van zorg. Onze zorg wordt op maat afgestemd, uniek, net zoals uzelf. Uw wensen staan centraal in onze aanpak. Wij luisteren, adviseren en handelen met aandacht voor persoonlijke nuances. Met efficiënte processen zorgen wij dat elke zorgmoment telt. Wij proberen zo optimaal mogelijk te ondersteunen, zonder de warmte van zorg te verliezen.

Jouw zorg, onze prioriteit

In de wereld van vandaag is de vraag naar kwalitatieve thuiszorg groter dan ooit. Mantelzorg Samen begrijpt dit als geen ander. Met een breed scala aan diensten zoals persoonlijke verzorging, respijtzorg, huishoudelijke hulp, begeleiding voor volwassenen en senioren, en klushulp, zetten wij ons in om jou en je dierbaren de beste zorg te bieden. Wij geloven dat mantelzorg verder gaat dan alleen ondersteuning; het gaat om het creëren van een omgeving waarin u zich volledig ondersteund en begrepen voelt. Van persoonlijke verzorging tot gespecialiseerde begeleiding en zelfs hulp in het huishouden, wij zijn hier om een omgeving te bieden waarin u kunt opbloeien.

Onze diensten

Persoonlijke verzorging

Wij begrijpen dat iedereen uniek is. Onze persoonlijke verzorging is daarom altijd op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.

Respijtzorg

Even op adem komen terwijl wij de zorg tijdelijk van je overnemen. Onze respijtzorg biedt een welverdiende pauze voor mantelzorgers.

Huishoudelijke hulp

Een schoon en opgeruimd huis is belangrijk voor je welzijn. Onze huishoudelijke hulp zorgt ervoor dat je thuisomgeving altijd prettig en leefbaar is.

Begeleiding

Professionele begeleiding die aansluit bij jouw leven. Geen jongeren of kinderen, maar volledig gericht op volwassenen en senioren die ondersteuning nodig hebben.

ThuisKlus Service

Voor al die kleine en grote klusjes in en rond het huis waar je zelf niet aan toe komt. Onze klushulp staat voor je klaar.

Bent u geïnteresseerd?

3 Simpele stappen

1. Kennismakingsgesprek aanvragen

Neem contact op via info@mantelzorgsamen.nl of bel ons op 0852463212 om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw situatie en behoeften.

2. Persoonlijk zorgplan opstellen

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen we een persoonlijk zorgplan op. Hierin worden de diensten en de frequentie van onze bezoeken afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften.

3. Start van de zorg

Na goedkeuring van het zorgplan, matchen we je met de meest geschikte zorgverlener(s) uit ons team. De zorg kan beginnen, en wij staan garant voor kwalitatieve en persoonlijke ondersteuning.

Verzorging met hart en ziel.

Hoor van onze cliënten

MIRIAM
Client
Lees verder
De huishoudelijke hulp van Mantelzorg Samen is een zegen. Niet alleen is mijn huis altijd schoon, maar de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel maken elke dag beter.
JOHAN EN ANNETTE
Client
Lees verder
Sinds we Mantelzorg Samen hebben ingeschakeld voor de verzorging van mijn moeder, hebben we zoveel rust gekregen. Ze zijn professioneel, liefdevol en altijd beschikbaar wanneer we ze nodig hebben.
Previous
Volgende