Doe nu een zorg aanvraag

Over ons

Over ons

Het hart van onze zorg: Jouw thuis

Bij Mantelzorg Samen staan we voor een thuiszorg waarbij de mens centraal staat. Opgericht vanuit de visie dat iedereen recht heeft op kwalitatieve, persoonlijke zorg in eigen omgeving, zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor velen. Ons team van toegewijde professionals zet zich dagelijks in om zorg te bieden die niet alleen voldoet aan de hoogste standaarden, maar ook warmte en persoonlijk contact brengt. Van huishoudelijke hulp tot gespecialiseerde begeleiding; wij streven ernaar om een positieve impact te maken op het leven van onze cliënten, hun familie en mantelzorgers. Bij Mantelzorg Samen geloven we in de kracht van samenwerking, respect en aandacht voor ieders unieke situatie, omdat zorg verlenen meer is dan een dienst – het is onze passie.

Vragen?

Veel gestelde vragen

Hoe vraag ik thuiszorg aan bij Mantelzorg Samen?

Je kunt eenvoudig thuiszorg aanvragen door contact met ons op te nemen via info@mantelzorgsamen.nl of te bellen naar 0852463212. We plannen vervolgens een kennismakingsgesprek om jouw behoeften te bespreken.

Welke soorten thuiszorgdiensten biedt Mantelzorg Samen aan?

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder persoonlijke verzorging, respijtzorg, huishoudelijke hulp, begeleiding voor volwassenen en senioren, en klushulp. Al onze diensten zijn erop gericht om jou de beste zorg op maat te bieden.

Kan ik de diensten aanpassen aan mijn specifieke situatie?

Ja, onze diensten zijn volledig flexibel en kunnen worden aangepast aan jouw individuele behoeften en voorkeuren. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw situatie en hoe we de zorg het beste kunnen afstemmen.

Wat maakt Mantelzorg Samen anders dan andere thuiszorgorganisaties?

Bij Mantelzorg Samen staat persoonlijke aandacht centraal. Wij geloven in een zorg die verder gaat dan alleen het verlenen van diensten; we bouwen een relatie op met onze cliënten en bieden zorg die echt het verschil maakt, ondersteund door onze professionele en toegewijde zorgverleners.

Hoe zorgen jullie voor de kwaliteit van de zorg?

Onze zorgverleners zijn hooggekwalificeerd en hebben een passie voor hun werk. We houden regelmatig evaluaties en trainingen om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen. Bovendien werken we nauw samen met cliënten en hun families om te zorgen dat onze zorg altijd aansluit bij hun wensen en behoeften.